τελευταίες δημοσιεύσεις

Ξεκίνησαν τα απευθείας ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη. Το ταχύπλοο οχηματαγωγό «SuperRunner Jet» της SeaJets αναχώρησε από το λιμάνι...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε εξηγήσεις για τρία κακουργήματα καλούνται πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Για τρια κακουργήματα που αφορούν στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» καλούνται να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις ο ιδρυτής της οργάνωσης, πατέρας Αντώνιος και η...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Αφιερωμένο στις εναλλακτικές τουριστικές εμπειρίες στον Όλυμπο και την παρολύμπια περιοχή, το νέο video τουριστικής προβολής του Δήμου

Αφιερωμένο στην ανάδειξη των εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στο ημιορεινό και ορεινό κομμάτι του Ολύμπου, είναι το νέο video...

Market Pass: Ξεκίνησε η πληρωμή της δόσης του Ιουνίου για 645.000 δικαιούχους με άυλη ψηφιακή κάρτα

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για εκείνους που έχουν επιλέξει να λάβουν...

Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/12)

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία στον Υδροχόο.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μία αίσθηση υπερβολής η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα στην καθημερινότητα.  Ίσως να υποτιμήσεις κάποιες από τις δουλειές που έχεις ή να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και τελικά να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος για κάποια πράγματα. Ιεράρχησε σωστά τις προτεραιότητές σου  και το χρόνο σου καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να μειώσεις τις πιθανότητες προβλημάτων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο  είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Χαλιναγωγείστε τα εσωτερικά σας σκαμπανέβασμα, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία σας δε θα πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις οργανώστε την τακτική σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Κινηθείτε διαλλακτικά και σκεφτείτε με συγκατάβαση σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζήτημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε στους ερωτικούς σας διαλόγους, ωστόσο προσοχή να μην φανείτε υπεροπτικοί, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση. Σήμερα θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου. Σε περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, καλό θα είναι να μην είναι διφορούμενη η στάση σας. Σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στα γεγονότα με ειλικρίνεια και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρατραβηγμένες ενέργειες. Προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποια άτομα ή καταστάσεις σας πιέσουν. Δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια και σταθμά για να μην δημιουργηθεί αρνητικό ή αντιμαχόμενο κλίμα. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή απαιτήσετε τότε ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις.

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Μιλήστε στους φίλους σας, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στα οικογενειακά σας άτομα καλό θα είναι να κινηθείτε με συγκαταβατικότητα, τα παρορμητικά ή εριστικά λόγια θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα φέρει συγκρούσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή να αλλάξετε γνώμη για απόψεις που διατυπώσατε πριν από λίγο καιρό. Τα λόγια σας θα καταφέρουν να πείσουν, να διορθώσουν ή ακόμα και να τουμπάρουν. Ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Στόχος σας θα είναι η ψυχολογική σας ηρεμία, σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε, θα σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε ασφυκτικές συνθήκες. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα μηνιαία σας έσοδα, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δε θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες ή έντονους προβληματισμούς.

Μην αγνοήσετε τα δύσκολα ζητήματα γύρω από κάποιες συγκεκριμένες οικογενειακές σας υποθέσεις. Στις περιπτώσεις που απαιτείται άμεση λύση δείξτε έμπρακτο ενδιαφέρον, σας δίνω τη συμβουλή να μη τρενάρετε καταστάσεις που από καιρό θα έπρεπε να είχαν τακτοποιηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις ερωτικές σας συνομιλίες και επαφές ίσως να υπάρξει από την πλευρά σας έλλειψη εμπιστοσύνης, σας συμβουλεύω να στηρίξετε τα συμπεράσματα σας σε αποδείξεις και όχι σε εικασίες. Σήμερα να προσέξετε την έκταση που θα δώσετε στη φαντασία σας, μην υπερεκτιμήσετε τη διορατικότητά σας. Μια τυχαία συνάντηση θα φέρει αλλαγές στα ερωτικά σας πλάνα, η συνομιλία σας με πρόσωπο από το παρελθόν θα αλλάξει απόψεις και διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσοχή στις συναισθηματικές σας αντιθέσεις. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σκέψη σας θα κατασκευάσει σενάρια και εκδοχές που ενδεχομένως να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η ειλικρίνειά σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα λύσει παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες και θα εμφανιστεί η αληθινή όψη της πραγματικότητας. Κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει επιτυχημένο κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η διφορούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. Κρατήστε υπό τον έλεγχο σας τις κυκλοθυμίες και τις εσωτερικές σας αντιθέσεις, είναι πολύ πιθανόν ψυχολογικά συμπλέγματα να κάνουν την εμφάνιση τους.  Αλλοπρόσαλλα ίσως και διχασμένα θα είναι τα συναισθήματα σας, κτητικότητα και διαθέσεις υπεροχής δεν αποκλείεται να κάνουν κάπως υπερβολικές τις αντιδράσεις σας.

Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας θα αποτελέσουν βάση για διαφοροποιήσεις, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την πραγματική όψη κάποιων καταστάσεων. Στον κοινωνικό σας τομέα περάσετε σε προτάσεις θα βρείτε άμεση ανταπόκριση, οι απαντήσεις που θα ακούσετε δεν θα είναι αρνητικές. Σε περιπτώσεις προσωπικών διεκδικήσεων καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη δημιουργήσετε ασφυκτικές συνθήκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, κάπως κλονισμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πεσμένο το ηθικό σας, άστοχες εικασίες θα σας ρίξουν τη διάθεση σας. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις έντονου συναισθηματισμού, για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αποκαλύψεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο που δεν καταφέρατε ποτέ να βγάλετε από τη σκέψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσείς οι αγχωμένοι κάντε την προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και την εσωτερική πίεση, όσο θα στρεσάρετε τον εαυτό σας τόσο θα δίνετε τροφή σε φοβίες και προβληματισμούς που ουσιαστικά δεν έχουν κάποια πρακτική υπόσταση. Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, αποφύγετε τις αρνητικές εκδοχές, θα καταφέρετε να εισπράξετε, να πληρώσετε, και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα δείτε πως θα μπορέσετε να βγείτε από τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, ομαλά θα πορευτούν οι οικογενειακές και κοινωνικές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι αυταπάτες σας, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε κατάματα τα σημεία στα οποία σας ξεγέλασε η διαίσθηση σας. Σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντιφατική θα είναι η στάση σας, από την μια θα έχετε τη δυναμικότητα να δράσετε από την άλλη όμως ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή στα λανθασμένα συμπεράσματα, τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Προσπαθήσετε οι ενέργειες σας να είναι άμεσες και ουσιαστικές, σε εργασιακά ζητήματα διατηρήστε συνεργάσιμη τη συμπεριφορά σας, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση. Σας συμβουλεύω να μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα είδος συναισθηματικού χάους, ίσως κάπου να μπερδέψετε την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα. Επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας, μια κουβέντα που θα ακούσετε θα σας δώσει το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψη σας αλλάζοντας τακτική δράσης. Σε τυχαίο χώρο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες ερωτικές κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε συναισθήματα πάθους, ανταγωνισμού, και κτητικότητας. Στον επαγγελματικό σας τομέα έρχεται εποικοδομητικό άνοιγμα αυτή τη φορά δεν θα το αγνοήσετε θα είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, θα δεχτείτε το άνοιγμα που θα προκύψει, ορθολογισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, προσοχή στον εκκεντρικό τρόπο συμπεριφοράς, ίσως να βγει στην επιφάνεια η ανατρεπτική σας διάθεση. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε άμεσοι και ξεκάθαροι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στις διαστρεβλώσεις, μην εμπιστευτείτε την κρίση σας. Θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές αντιφάσεις που ίσως να κάνουν αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, περιορίστε καχυποψίες, τίποτα δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίον σας. Σήμερα δε θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε εικονικούς ανασταλτικούς παράγοντες. Νυχτερινή ώρα θα προκύψει απρόοπτο ερωτικό συμβάν με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βάζετε φρένο σε αρνητικές σκέψεις ή πεσιμιστικές εικασίες ουσιαστικά θα στοχεύσετε στην αποφόρτιση και στην ψυχική σας τόνωση. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική πλευρά, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, ασυνήθιστος θα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης σας. Συναισθηματικό άνοιγμα θα υπάρξει, θα καταφέρετε να λύσετε κόμπους, ουσιαστικά θα βρείτε δίοδο για να διορθώσετε ή να αποκαταστήσετε. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, προσιτοί θα είστε σε άτομα που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους.

Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι πρωτοποριακές ιδέες, εκφράστε τις προτάσεις σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζήτηση διαφωνίας με την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σας. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αυτοπεποίθηση και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες σοβαρές επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να μην φανείτε ανυποχώρητοι κινηθείτε διπλωματικά. Τα σωστά σας επιχειρήματα εποικοδομητικούς θα κάνουν τους διαλόγους σας, σε περιπτώσεις αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να αποφύγετε το παθιασμένο πείσμα.

Για εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εργασίες σας συνθήκες, επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δείξτε ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας πρόσωπα, αποφύγετε να φανείτε απόλυτοι ή αυστηροί στην κριτική που θα ασκήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στις υπερβολές, στη στάση σας μάλλον δε θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας, τα λόγια σας θα είναι απόλυτα και πεισματικά. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να καταλαγιάσεις τις αρνητικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να αφεθείτε στις ανέμελες συναισθηματικές στιγμές που θα σας προσφέρει, θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος για να αποβάλλετε άγχος και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο μη βιαστείτε, αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Αν δείξετε εγκράτεια σε ένα συγκεκριμένο ή επίμαχο εργασιακό σας θέμα θα διατηρηθεί η ισορροπία στις συναδελφικές σας σχέσεις, να ξέρετε πως σήμερα η αυτοσυγκράτηση και η μεθοδική τακτική θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε μετριοπαθείς και συγκρατημένοι, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακρότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, ο τρόπος σκέψης σας απαισιόδοξος. Καχυποψίες και αρνητισμοί δε θα σας αφήσουν να ερμηνεύσετε σωστά τα συμβάντα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη φαντασία σας. Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν παρελθοντικά θέματα, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα δώσουν ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική άμεσων και αλλαγών και εξελίξεων. Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις, μην εστιάσετε σε αντιπαραθέσεις που ουσιαστικά ή πρακτικά θα έχουν επίδραση επάνω σας.

Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μεγάλη έκταση θα πάρει η φαντασία σας , αν στηριχτείτε στις εικασίες σας και όχι στην απτή πραγματικότητα, τότε δε θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν θέλετε ομαλή επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τότε καλό θα είναι να εστιάσετε στα λόγια που θα ακούσετε αποφεύγοντας τις διαστρεβλώσεις. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

Πηγή: pierianews.gr

Latest Posts

Ξεκίνησαν τα απευθείας ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη. Το ταχύπλοο οχηματαγωγό «SuperRunner Jet» της SeaJets αναχώρησε από το λιμάνι...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε εξηγήσεις για τρία κακουργήματα καλούνται πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Για τρια κακουργήματα που αφορούν στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» καλούνται να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις ο ιδρυτής της οργάνωσης, πατέρας Αντώνιος και η...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Αφιερωμένο στις εναλλακτικές τουριστικές εμπειρίες στον Όλυμπο και την παρολύμπια περιοχή, το νέο video τουριστικής προβολής του Δήμου

Αφιερωμένο στην ανάδειξη των εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στο ημιορεινό και ορεινό κομμάτι του Ολύμπου, είναι το νέο video...

Market Pass: Ξεκίνησε η πληρωμή της δόσης του Ιουνίου για 645.000 δικαιούχους με άυλη ψηφιακή κάρτα

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για εκείνους που έχουν επιλέξει να λάβουν...

Μη χάσετε

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Κάλυψη” στο Δήμο Κατερίνης

Ξεκίνησε το πρόγραμμα ” Κάλυψη ”, στο δήμο της Κατερίνης, που αφορά την στέγαση των νέων. Ειδικότερα, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην δωρεάν στέγαση, ατόμων ηλικίας 25 έως 39 ετών, που κατοικούν...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Με νέο γκρέιντερ-ισοπεδωτή αξίας 305.000 ευρώ εξοπλίστηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου

Στην προμήθεια ενός νέου γκρέιντερ-ισοπεδωτή προχώρησε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, αξίας 305.000 ευρώ. Το νέο μηχάνημα, που αγοράστηκε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος του υπουργείου...

Τη μεγαλύτερη μείωση εδώ και 10 χρόνια γνώρισε το 2022 η περιουσία των πιο πλούσιων ανθρώπων παγκοσμίως

Δεν μπορούμε να πούμε ότι τους κλαίμε κιόλας, αλλά… Η αξία της περιουσίας των πιο πλούσιων ανθρώπων γνώρισε το 2022 τη μεγαλύτερη μείωση εδώ και...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής νομού Πιερίας στα τοπικά γραφεία της στην Κατερίνη,...

Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με το σημερινό ξεκίνημα των Πανελληνίων εξετάσεων ξεκινά μία σημαντική περίοδος για τους τελειοφοίτους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων. Ξεκινά ένας αγώνας για τον...